Salesforce
B2B Commerce Cloud

Sammenhængende og professionelle omnichannel-købsoplevelser på tværs af kanaler.

Hvad er Salesforce B2B Commerce Cloud?

Salesforce B2B Commerce Cloud (tidl. CloudCraze) er en cloudbaseret commerce-platform, der kan håndtere kompleksiteten i B2B-virksomheder, herunder produktkataloger, prislister, kampagner og selvbetjeningsmuligheder blandt meget andet.

Med Salesforce B2B Commerce Cloud får du en lang række gennemprøvede features som standardfunktionalitet. Der udvikles også løbende nye features, så din platform altid er opdateret, og du kan udbygge din løsning med minimal påvirkning af dine kunders købsoplevelser.

WEBINAR: SALESFORCE FOR B2B - REASONS TO INVEST AND HOW TO GET A QUICK START

Reduceret risiko, faste priser og en hurtig implementering. Hør hvorfor flere store Skandinaviske B2B virksomheder skifter til Salesforce B2B Commerce Cloud. Klik her.

IMPACT var de første i Norden, der gik live med en løsning på Salesforce B2B Commerce Cloud. Vi er blevet udvalgt som Salesforces første nordiske partner til deres nye B2B Commerce Cloud Quick Start Packages. IMPACT er valgt som 1 ud af 8 partnere på verdensplan.

Fordele ved Salesforce B2B Commerce Cloud?

  • Moderne, cloudbaseret B2B commerce-platform, hvor du kan komme hurtigt i gang.
  • 360 graders billede af dine kunder – på tværs af salg, kundeservice og commerce.
  • Personaliserede kundeoplevelser af samme kvalitet, som dem kunderne kender som privatforbrugere – på tværs af devices.
  • Strømlinet ordrehåndtering gør selvbetjening nemt i hverdagen for dine B2B-kunder at shoppe online, fx ved hurtig genbestilling af varer.
  • Altid up-to-date med nyeste commerce features uden krav om vedligeholdelse af teknisk roadmap.
Impact er certificeret i både Salesforce Commerce Cloud og Salesforce Marketing Cloud

Det får du med SalesForce B2B Commerce Cloud

Salesforce B2B Commerce Cloud (tidl. CloudCraze) er en del af Salesforce Commerce Cloud: En cloudbaseret løsning til B2B-virksomheder, der ønsker en moderne og skalérbar commerce-platform, der kan håndtere den kompleksitet, der er inden for B2B.
Salesforce B2B Commerce Cloud er bygget til Salesforce og tilbyder derfor en perfekt integration med Salesforce CRM. På den måde får du et 360 graders billede af dine kunder på tværs af salg, kundeservice og commerce, ligesom Salesforce B2B Commerce Cloud kan anvende AI-platformen Einstein, der kan bidrage til at skabe differentierede, personaliserede oplevelser på baggrund af forståelse af kundernes adfærd.

Impact is a Salesforce partner and use Salesforce Commece Cloud and marketing cloud

Udvalgte kunder IMPACT har hjulpet med Salesforce løsninger

Salesforce
B2B Commerce Cloud
Partner

 – et stærkt valg med en stærk partner

Salesforce B2B Commerce Cloud er en helt ny platform i Danmark. IMPACT har udviklet den første løsning i Norden, der gik live på Salesforce B2B Commerce Cloud, og vi er på vej med flere kunder. Vi arbejder på højtryk på at uddanne flere udviklere i at arbejde med Salesforce B2B Commerce Cloud (CloudCraze), og vi samarbejder med internationale partnere med endnu mere erfaring.

IMPACT har i dag stor erfaring med produktet, herunder at sikre stærk performance, ERP-integrationer, samlet løsningsarkitektur og ikke mindst en god redaktør- og brugeroplevelse.

Andre Salesforce produkter IMPACT er specialister i

Vil du vide mere om
Salesforce B2B Commerce Cloud?

Så tag fat i Troels. Han kan fortælle meget mere om mulighederne.