Microsoft Azure Cloud
Sikker og fleksibel commerce i skyen

+220 Azure-løsninger.
+10 års erfaring med Azure Cloud.
Gold Partner, Microsoft Cloud.

Cloudbaseret databehandlingstjeneste

Med Microsoft Azure placerer du dine løsninger i skyen og sikrer fleksibilitet, skalerbarhed og sikkerhed. Det har en lang række driftsmæssige og økonomiske fordele, når du ved hjælp af microservices fremtidssikrer din virksomheds IT-arkitektur.

Et gennemsnit af Azures enterprise brugere, som migrerer fra on-premise servere til Azure, oplever en ROI på 478% efter tre år.

Azure er Microsofts cloud platform og den mest populære cloud-løsning i Danmark, som består af mere end 100 produkter blandt andet Azure web apps, Azure functions og Azure Service bus.

Azure er en kombination af IaaS og PaaS, hvor du on-demand kan købe præcis de microservices, du har brug for indenfor lager, hukommelse, hastighed, internetforbindelse og meget mere.

+10

Års erfaring med Azure

+120

Azure-udviklere

+220

Azure-løsninger

Fordele ved Azure

Skalerbarhed

En løsning lavet på Azure hjælper dig med at blive klar til fremtiden, så du omkostningseffektivt kan skalere din IT-arkitektur. Hos IMPACT har vi brugt Azure til at sikre skalerbarhed for en lang række af vores kunder, herunder blandt andet GANNI og Carl Hansen & Søn.
 
Sikkerhed

Hvert år invester Microsoft over 1 mia. USD på forskning i cybersikkerhed. Virksomheden har mere end 3.500 sikkerhedseksperter, som er dedikerede til at skabe datasikkerhed- og beskyttelse. Samtidig har Azure flere compliance-certificeringer end andre cloud-udbydere. Det enorme fokus på sikkerhed skaber en platform som du kan have fuld tillid til.
 
Fleksibilitet

Når du bruger Azure slipper for at dit IT bliver forældet, således at du ikke brænder inde med noget der er uddateret. Du slipper samtidig for bekymring om backup, installering af software og operativsystemer - det sørger Microsoft Azure for. I stedet kan du købe de mikroservices du har brug for, når du har brug for dem.
 
Uafhængighed

Azure tilbyder en åben kildekode og understøtter alle sprog og strukturer så du herigennem kan udrulle som du vil, hvor du vil, når du vil. Samtidig er Microsoft Azure en hybrid cloud, som er et databehandlingsmiljø, der kombinerer offentlig og privat cloud. Det betyder, at Azure møder dig, hvor end du er – i lokalt miljø, cloudmiljø eller på grænseenheden.

Et udsnit af vores Azure-kunder

Økonomiske fordele

Når du overgår til Azure, kan du forvente, at din investering er tilbagebetalt på under tre måneder. Du sparer økonomiske omkostninger ved datacenter og hardwareleasing og undgår  omkostninger ved fornyelse af licenser.

Den store fleksibilitet i microservicearkitekturen gør ligeledes, at du kan skifte en lang række it omkostninger fra værende kapitaludgifter til driftsudgifter, således, at du kan skabe en omstillingsparat organisation. Microsofts undersøgelse viser, at deres enterprise kunder i gennemsnit har en ROI på deres investering i Azure på 478% efter blot tre år.

Operationelle fordele

Indenfor driften af din virksomhed er der en lang række fordele, herunder blandt andet øget effektivitet, pålidelighed og omkostningseffektiv skalering.

Ifølge ovennævnte undersøgelse skaber investering i Azure blandt andet 90% reduktion i behov for datacentersupport og 44% mere effektive disaster recovery teams efter 3 år.

Compliance og management Fordele

Med Azure kan du øge effektiviteten og produktiviteten i dit compliance, support og overvågningsteam. Azures enterprise kunder oplever 24% mere produktivitet i deres compliance teams efter udrulningen af platformen.

Azure hjælper med at reducere omkostninger ved uønsket nedetid og compliance relaterede bøder. Azures enterprise brugere oplever i gennemsnit i omkostningsreducering i forbindelse med compliance relaterede bøder på 35%.

Hvordan fungerer microsoft Azure?

Det får du med IMPACT som partner

Med IMPACT får du en samarbejdspartner, der har arbejdet med Azure, siden det kom på markedet i 2010. Vores IT-arkitekter bliver løbende videreuddannet indenfor Azure og får nye certificeringer for at sikre dig den bedste implementering og rådgivning.

Vi hoster og drifter din løsning, overvåger performance og omkostninger samt bygger løsningerne op omkring moderne mikcoservice arkitektur og cloud services baseret på Microsoft Azure.

Micorsoft er vores primære cloud solution supplier, og teknologien komplimenterer i høj grad IMPACTs teknologi stack. Når vi leverer markedets førende løsninger bruger vi blandt andet Azure til:

  • Hostings
  • Operations
  • Leverance og implementering
  • Udvikling af applikationer
  • IT-arkitektur
  • Strategi og anbefalinger

Azure har været en del af den IT-arkitektur, som har dannet grundlag for realisering af skaleringsmål for en lang række af vores kunder, herunder Carl Hansen lancering i Japan, DK Companys lancering af 32 brandsites og GANNIs lancering i +20 lande på under to år.

Vil du vide mere
om Azure?

Så kontakt Sarah. Hun kan fortælle meget mere.

Sarah Mørch Svendsen is head of cloud and Technology Alliances at IMPACT