Executive dinner
Trends og tendenser
i fødevarebranchen

Få indblik i de seneste trends og strategier, netværk med ligesindede fagfolk og udforsk hvordan du kan fremtidssikre din fødevarevirksomhed.

SKAB ROBUSTHED MOD FREMTIDENS KRAV OG OMSKIFTELIGHED

Svingende råvarepriser, usikkerhed på afsætningsmarkederne, digitalisering, nye kundeforventninger eller tilpasning og implementering af lovgivning.

Disse er bare et udpluk af gængse udfordringer, som mange fødevarevirksomheder står overfor.

Vil du vide mere om hvilke strategier og taktikker, der bruges af lignende virksomheder i fødevarebranchen, netværke med ligesindede topledere og udforske, hvordan du kan fremtidssikre din fødevarevirksomhed?

Så er IMPACT Commerce & Notoras Executive Dinner netværk i fødevarebranchen lige noget for dig. Her vil du få rig mulighed for at holde dig opdateret på branchens udvikling, få de seneste indsigter i, hvordan lignende virksomheder angriber opgaven, samt vende markedspotentialet med ligesindede fagfolk.

Hvor & hvornår?
Dato

26. oktober, 2023

Tidspunkt

fra kl. 17.00-22.00

Lokation

Restaurant Substans, Mariane Thomsens Gade 2 F, 11.1, 8000 Aarhus

Hvad kan du forvente?

Netværk og nøgleindsigter fra fødevareeksperter

Vores Executive Dinner er skabt for at give dig et rum, hvor udfordringer og perspektiver kan deles, og ved hvert arrangement inviterer vi to hovedtalere med ekspertise inden for fødevareområdet.

Til det første arrangement vil Marketing Director, Patricia Winkel-Pedersen fra Lakrids By Bülow og CMO, Anders Fisker Olesen fra BKI Foods fortælle om og skabe rammerne for nogle gode dialoger, der tager udgangspunkt i valgene deres virksomheder har gjort for at imødekomme fremtidens forventninger og omskiftelighed.

Vi ønsker at skabe en eksklusiv, men uformel atmosfære med inspirerende indlæg, hvor der vil være masser af tid til networking og vidensdeling.

Middagen er målrettet ledende medarbejdere i en C-level-position. Derfor kan du være sikker på, at du er omgivet af ligesindede fødevarefolk, der kender til branchens unikke udfordringer og muligheder.

Få udvidet dine perspektiver, skab relationer med ligesindede fagfolk og lær af branchens bedste – alt sammen i luksuriøse omgivelser på den anmelderroste restaurant ”Substans” i hjertet af Aarhus Ø.

Mød vores to hovedtalere

Patricia Winkel-Pedersen, Marketing Director hos Lakrids By Bülow
Anders Fisker Olesen, CMO hos BKI Foods

Tilmeld dig her


Mød vores partnere:

Et ERP-konsultenthus til fødevarebranchen

Notora blev stiftet i 2013 og er et ERP-konsulenthus med ekspertviden indenfor Microsoft Dynamics 365 Business Central og NAV til fødevarebranchen.

Med en vision om “at være det foretrukne konsulenthus inden fro ERP-løsninger til fødevareindustrien” tilbyder de de bedste løsninger til fødevarevirksomheder, der ønsker at optimere deres produktions- og styringsprocesser.