Stibo Systems
Step

IMPACT er certificeret Stibo Systems Partner

Hvad er Stibo Systems step?

Med Stibo Systems STEP platform får du et af verdens førende Master Data Management systemer – anerkendt af både Gartner og Forrester. STEP håndterer data på tværs af data-domæner, så du let og effektivt kan orientere dig om al din virksomheds centrale data.

STEP er mere end et avanceret PIM-system. Det er et komplet master data system, som hjælper dig med at systematisere og berige din virksomheds data – dermed kan du styre kundedata, medarbejderdata, leverandørdata, produktdata m.m., så du får et 360º overblik over din virksomheds data.

STEP hjælper dig med at nedbryde datasiloerne og automatisere processerne.

 

Med Stibo STEP får du:

  • En meget hurtigere time-to-market for dine produkter
  • Et 360º overblik over dine kunder, så du let kan levere den bedste kundeservice og et robust loyalitetsprogram
  • Et effektivt samarbejde med dine leverandøre

 

Med IMPACT får du fuld implementering af Stibo Systems’ Master Data Management system, leverancesikkerhed og solid forretningsforståelse indenfor e-commerce og Master Data Management. Det skaber tryghed og forretningsværdi for dig.

IMPACT er certificeret Stibo Systems Partner

Ikke et PIM-system som du kender det

Klassiske Product Information Management systemer bliver ofte betragtet som et marketing-redskab til at håndtere produktinformation på tværs af kanaler. Men STEP er mere end det. STEP tager sig af hele produktdata-flowet – fra leverandør og indkøb til dine kunder og business intelligence.

Med Stibo Step forbedrer du dine interne og eksterne processer og øger dit salg. Du får nemt svar på spørgsmål som: Hvor langt er vi med at onboarde nye produkter, er billederne leveret, og har jeg udfyldt alle vigtige produktinformationer? Du får bedre overblik over dine kunder, da online og offline er knyttet sammen, og du kan se, hvilke produkter kunderne købt.

Anne-marie Gebbink is senior master data consultant at IMPACT PIM
Anne-Marie Gebbink Teamlead & Senior Master Data Consultant

Få styr på alle dine kundedata

Stibo STEP gør det let for dig at holde styr på dine kundedata. Med ’golden records’ bliver kundedata om den enkelte kunde vist i et enkelt og fleksibelt single view, så du har alle informationer samlet ét sted.

Med STEPs fokus på brugervenlighed slipper du for tidkrævende opdateringer af informationer, der skal ændres manuelt på flere forskellige systemer. I stedet for bliver alle opdateringer i STEP automatisk justeret og implementeret hele vejen ud til alle systemer og kanaler, på tværs af lande, sprog og markedssegmenter.

skalerbart multidomæne

Stibo STEP er på mange måde den ultimative løsning til data management. Det er et skalerbart multidomæne master data platform med out-of-the-box funktionaliter, som gør det muligt at konfigurere dine opsætninger og integrationer, så du slipper for at programmere.

FORDELE VED STIBO:

  • Øget sikkerhed og styr på master data
  • Transparens i dataflows
  • Optimerede og strømlinede processer
  • Datavaliditet og datakvalitet
  • Struktureret datahåndtering
Stibo Systems STEP er et af verdens førende Master Data Management

LEMVIGH-MÜLLER HAR STIBO SYSTEMS' STEP

Lemvigh-Müller valgte STEP, da de var vokset ud af deres tidligere PIM-system, og havde en ambition om at vækste antal varenumre. Derfor har de brug for en fremtidssikret løsning, der understøtter leverandørsamarbejde vha. industristandarder som ETIM, BME-cat, UNSPSC, og som nemt kan integreres med deres SAP-system, BI-løsning og website.

Med STEP har Lemvigh-Müller fået adgang til avancerede berigelsesmuligheder og workflows, der automatiserer og understøtter processer og dataflowet gennem hele forretningen – fra leverandører til indkøb og salg. Løsningen understøtter vækstambitionerne og skal sikre hurtigere time-to-market for et voksende antal varenumre.

Skal vi hjælpe dig med PIM?

Vi er Stibo Systems partner og klar til at hjælpe dig med implementeringen af Stibo STEP. Tag fat i Sune, hvis du vil vide mere om Stibo.

 

Sune Rasmussen, Manager Master Data PIM

Bliv klogere på PIM